Detail článku

interview:bit Den v životě: Member of Technical Stuff

02. 08. 2022 | interview:bit <<<Na všechny články
Sdílej to!
S čím to souvisí?

Ne každý si umí představit, jaké to je pracovat na pozici member of Technical Stuff. A proto jsme vyzpovídali Marka, aby nám svojí práci přiblížil. 

Jmenuji se: Marek

 

Pracuji jako: Member of Technical Stuff

 

Budík mi zvoní v…
7,30

 

Mám ve firmě na starost…
Aby produkt šlapal, měl vymazlené features, které nakonec přinesou business value. V mojí roli se neočekává, že budu sedět se založenýma rukama a čekat, co se mi řekne. Dělám, co je potřeba.

Tuhle práci jsem získal, tak, že…

Na LinkedIn jsem si dal OPEN TO NEW OPPORTUNITIES. Pak se mi ozval Pavel z Andrew Paulsen a domluvil mi kontrakt s vynikajícími podmínkami.

Nejlepší na mé práci je…

Stabilní zaměstnání v prostředí, kde se o zaměstnance pečuje na vysoké úrovni. Kombinace vysokého platu a osobního pohodlí. Mám odpovědnost, ale nikdo mě neotravuje s věcmi, které by firmě nic nepřinesly. Neschovávám se. Organizuji si práci tak, jak sám uznám za nejlepší, a od firmy mám důvěru, že to skutečně to nejlepší je. Nikdo na mě netlačí, abych fungoval, jak mi nevyhovuje.

Nejhorší na mé práci je… 

Jako všude jinde… řešení problémů, které by ani neměly nastat. Práce na něčem, co je daleko od kódování. Nemám rád čas strávený neprodukčními tickety. 

Jako malý jsem chtěl být…
Od doby, co tuším, co ta slova znamenají, jsem chtěl být vývojářem, hlavně ne adminem. 

Moje TOP aplikace…

Spotify

Můj srdcový seriál na Netflixu…
Na Netflix se nedívám. 

Moje největší vychytávka na pracovním stole…

Stojánek na notebook



<<<Na všechny články