Detail článku

trend:bit Jak lze rozpoznat silného a uvěřitelného lídra v IT? | Pavel Běťák | IT Volá domů

17. 10. 2023 | trend:bit <<<Na všechny články
Sdílej to!
S čím to souvisí?

Dnes vám přinášíme záznam rozhovoru s Pavlem Bětákem, který se zaměřuje na téma oddělené departmentální architektury v podniku. Pavel nám přiblíží své názory a přístupy k tomuto tématu, a proč je podle něj důležité oddělit enterprise architekturu od zbytku společnosti.

V průběhu epizody se také dozvíte zajímavé informace o tom, jak organicky vzniká a rozvíjí se architektura uvnitř týmů. Jaké jsou klíčové dovednosti rodících se architektů a jaký je význam jejich role při vedení týmu a pomoci ostatním růst.

Dále si povíme o důležitosti správné přípravy na kariéru v IT, na co se zaměřit během studia a jak se připravit na reálnou práci v oboru. Máme pro vás také reakce na dotazy a příspěvky od posluchačů, které se týkají IT a náborového procesu.

Rádi bychom vás povzbudili, aby jste nám posílali své dotazy a témata, která vás zajímají. Vaše reakce jsou pro nás cenné a pomáhají nám tvořit obsah, který vás nejvíce zajímá. Dotazy nám můžete zasílat formou audionahrávek přes WhatsApp nebo pomocí osobních LinkedIn profilů.

Děkujeme vám, že nás podporujete a přispíváte k vytváření našeho podcastu. Vaše připomínky a nápady jsou vždy vítány a pomáhají nám dále se rozvíjet.

Přejeme vám příjemný poslech a těšíme se na další setkání u dalšího epizody "IT Volá domů".

<<<Na všechny články